Back to All Events

Уъркшоп Актова и Будоар фотография с Начо Каменов и Пейо Пеев в гр. Пловдив


На 11-ти , 12-ти и 13-ти юни 2016г. в гр. Пловдив ще се проведе Уъркшоп Актова и Будоарна фотография и малко ретро с Начо Каменов и Пейо Пеев. 
 


От древни времена до днес красотата на женското голо тяло е муза за всички творци на изкуството- художници, скулптури, фотографи. Истинско предизвикателство за твореца е да представи нещо толкова първично като привличането към голотата като изящно изкуство.
Будоар фотографията е най-вече подход на фотографа и отключване на сетивата.Тя показва по-интимната и нежна страна на това да си жена.
Актовата фотография e един от най-предизвикателните жанрове във фотографията. Тя е стил в художествената фотография, при който акцентът е голо човешко тяло.

Лектори:

Пейо Пеев- Будоарна фотография
Фотографът Пейо Пеев е специализиран в чувствени будоар портрети на най-високо равнище. Истинското майсторство на фотографа е не да покаже предизвикателна голота, а да покаже красотата на човешкото тяло по изискан и загадъчен начин. Този жанр отразява възхищението от пластичната красота на голото тяло.
Още от работата на Пейо Пеев може да видите тук:
http://www.artstudioallure.com/ 

Начо Каменов- Актова фотография
Творчеството на Начо Каменов е добре познато на почитателите на фотографското изкуство у нас. Стилът му е смесица от еротика, сексапил, нежност и чистота. Глория Леонард твърди, че „Разликата между порнографията и еротиката е в светлината“. Истинския творец обаче винаги знае кога да спре и Начо го доказва с фотографиите си. Те винаги се отличават с грация, изтънченост и емоция, но винаги точно премерена, за да не прелее лъжичката.
Още от работата на Начо Каменов може да видите тук:
http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_NAME=kubeto 

Програма:
11-12 юни (събота и неделя)
10:00-12:00 Теория и запознаване с лектора. 
13:00-18:00 Снимане и работа с модел и осветление

13 юни (понеделник) 
18:00 Селекция и обсъждане на кадрите на участниците, заснети по време на уъркшопа.

Цена: 250 лв.

Записване: